Skorstene

I forbindelse med installation af en brændeovn er det jo nødvendigt med en skorsten. Ikke alle huse har en skorsten, derfor skal der sættes en op. Vælger man en muret skorsten er det mange gange en dyr løsning og et større projekt. Opsætning af en stålskorsten er en hurtig og mindre omfattende operation, uden det store svineri i hjemmet.

Den stålskorsten jeg har valgt at arbejde med og anbefaler, er en Vento skorsten. Den er CE  godkendt og der gives 10års garanti fra fabrikken. Den er udført af syrefast/ rustfrit stål og har en udvendig diameter på 250mm. Den er isoleret med keramisk uld som har en højere temperatur bestandighed end andre skorstene på markedet, nemlig op til 1260 graders celsius, hvilket er en sikkerhed ved skorstensbrand. Afstanden til brændbart materiale kan derfor holdes nede på 50mm, hvilket gør denne skorsten særdeles indbygningsvenlig, og der kræves ikke isoleringskrave i etagegennemføringer op til 200mm isoleringslag.

Ring og få et godt tilbud på levering og montering af et komplet sæt, brændeovn og skorsten eller evt. en ny skorsten til den gamle ovn.